Saltar a continguts

Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació

Navegació

Menú principal

Fira Avícola de la Raça Prat

 Fira Avícola Raça Prat
Ampliar imatge
Fira Avícola Raça Prat
Cada any al mes de desembre El Prat celebra la Fira Avícola de la raça Prat. La Fira esdevé, per als pratencs i per a la gent que ens visita, una extraordinària experiència que combina d’una banda la tradició de la pagesia, a través de la qualitat dels productes de la terra, el pollastre i la carxofa del Prat, i d’altra banda una mostra de l’activitat econòmica, de la restauració i el comerç locals i de les iniciatives dels emprenedors que troben a la Fira un excel·lent espai de promoció.
 
Al recinte de la Fira es pot visitar, entre d'altres, el pavelló Avícola, Agrícola i Ramader; el pavelló de l'Espai Gastronòmic; l'estand municipal; el pavéllo de la Mostra d'Entitats; el pavelló de la Mostra Comercial i el sector de parades de la Fira Mercat o el Carrer del Comerç local.

 

 

 

Imatge de complement
12a Jornada de la 42a Fira Avícola de la raça Prat
En el marc de 42 Fira Avícola de la Raça Prat,  es van celebrar les XII Jornades de la Fira Avícola amb el tema "Producció avícola i agroalimentària reglamentada sota distintius d'origen i de qualitat", amb l'objectiu de divulgar i promoure les produccions agroalimentàries catalanes amb els distintius de qualitat DOP i IGP (Denominació d'Origen i Indicació d'Origen Protegida), explicar també diferents experiències de producció avícola i donar a conèixer el perfil professional que actualment demana el sector agropecuari.
 

Annex: Programa Jornada  (pdf 458.70KB)
Consell Regulador Pollastre Prat
Link
Consell Regulador IGP Pollastre i Capó del Prat
L'autèntic Pota Blava

El Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat és l'entitat que certifica i avala la producció i la qualitat de la carn del pollastre i capó del Prat com a producte agroalimentari. Les empreses inscrites en la IGP Pollastre i Capó del Prat treballen seguint de manera rigorosa el reglament de la IGP Pollastre i Capó del Prat  que regula la producció, la criança, el sacrifici i els controls dels pollastres del Prat destinats al mercat. Els pollastres del Prat presenten en el punt de venda una etiqueta numerada que assegura la bona qualitat del producte i la seva autenticitat.

En aquest enllaç trobareu receptes per cuinar el pollastre de raça Prat i molt més sobre aquest extraordinari producte.

Associació de criadors
Link
Associació de criadors de pollastre i capó de la la Raça Prat

L’associació de criadors de la Raça Prat es funda l’any 1985 amb l’objectiu de conservar i divulgar arreu les magnifiques qualitats d’aquesta raça i promoure la Fira Avícola que es ve celebrant ininterrompudament des de fa trenta anys.